What Are the Benefits of Personalized Sports Jersey?

13 Jul 2018
What Are the Benefits of Personalized Sports Jersey?
View Full Size

Apakah Faedah memiliki Jersi Sukan Peribadi?

Pelanggan yang paling memahami adalah mereka dalam bidang sukan. Pasukan memerlukan sesuatu untuk dipakai yang akan mewakili mereka dengan baik, dan pakaian sukan yang diperibadikan pasti akan berjaya! Selain mengikuti penampilan, ada lebih banyak pakaian sukan yang diperibadikan daripada yang kelihatan. Berikut adalah beberapa kelebihan jersi yang diperibadikan dan sebab mengapa pakaian berpasukan yang disesuaikan ini adalah suatu keharusan:

 Keseragaman - Daripada hanya memakai baju berwarna biasa atau pakaian sukan yang tidak mempunyai apa-apa yang dicetak pada mereka; menyesuaikan jersi khas untuk pasukan anda boleh menghasilkan keseragaman pasukan. Sudah tentu, memakai kemeja dengan warna atau gaya yang sama membuat pasukan kelihatan lebih seragam, tetapi dengan logo dan butiran pasukannya, jersi akan kelihatan lebih rasmi. Tampilan keseluruhan yang bersih dan seragam menambah sentuhan profesionalisme bagaimana pasukan mewakili diri mereka sendiri.

Team Unity - Apabila ahli pasukan memakai pakaian seragam atau jersi pasukan, mereka berasa lebih berhubung dengan pasukan yang lain. Memakai sesuatu yang mereka tahu mewakili keseluruhan pasukan dan bukan hanya diri mereka sendiri sebagai individu pasti dapat membuat mereka bertindak dengan sewajarnya. Ini membantu menguatkan semangat berpasukan yang kuat dan mereka menjadi wakil jenama atau penaja yang mereka idamkan.

Pengiktirafan - Untuk sebuah pasukan, menjadi dikenali semasa anda bermain di padang adalah suatu keperluan. Ini membantu peminat dan pengadil melihat pemain lebih baik. Warna pasukan bersama dengan logo pasukan harus tertera dengan jelas pada jersi yang dipakai pemain. Ini bagus bukan hanya untuk pemain tetapi juga pengurusan pasukan! Mereka boleh mendapatkan logo mereka pada jersi dan orang akan ingat logo ini setiap kali pemain memakai jersi mereka.

Kebebasan Reka Bentuk - Beberapa reka bentuk boleh menjadi kompleks sementara yang lain lebih ringkas. Apabila pasukan sukan menghubungi orang yang boleh membuat cetakan yang disesuaikan untuk mereka, mereka boleh mencetak hampir semua perkara di pakaian sukan mereka dan yakin bahawa semua butiran akan ada di sana dan akan kelihatan seperti yang mereka mahukan. Oleh kerana terdapat banyak kebebasan mengenai reka bentuk kemeja, pasukan dapat memastikan bahawa reka bentuknya akan sama unik seperti yang mereka inginkan! Di luar lapangan, adalah mustahak untuk membezakan diri anda, dan pakaian sukan yang diperibadikan dapat membantu mencapainya.

Sekiranya anda prihatin dengan nuansa jersi yang disempurnakan, ingatlah bahawa anda mempunyai pilihan untuk dipilih, seperti Poly Spandex, Cotton Lycra, Microfibre + Stretch, Drifit Mesh, Interlock, Pique, Eyelet dan Hexagon. Semua kain tahan kelembapan dan ringan, jadi tidak kira mana yang anda pilih, kain ini akan mengekalkan kelembapan minimum & memastikan pemain anda tetap sejuk.

Di Duo Express ... sebarang warna, pemotongan atau reka bentuk yang anda inginkan ...
T-SHIRT ROUNDNECK Borong

http://www.wasap.my/60127772373
www.duoexpress.com.my

Official Website: www.duoexpress.com.my
 

Hubungi Kami


Only allowed jpg, jpeg, doc, docx and pdf with 2MB maximum filesize.
Switch to Mobile Version
Recent Updates